The Game Box

Kies jouw arrangement and play the games

The Game Box heeft speciaal voor alle gamers interessante arrangementen samengesteld. Hieronder een overzicht van alle arrangementen. Deze arrangementen kunnen direct worden gekocht aan de kassa in jouw Game Box vestiging. Binnenkort zijn ze ook online te boeken.

Unlimited gamen zonder tickets

€ 27,90 TIJDELIJK € 13,95

Je kunt 1 uur lang ongelimiteerd gamen met onze speciale TIMECARD. Let op, hierbij win je géén tickets. Wel krijg je na het inleveren van de TIMECARD een leuke Game Box Goodie of een Frozen Fanta.

Meer over dit arrangement
50% Korting

All you can play

met tickets
COMING SOON!

€ 39,90 TIJDELIJK € 19,95

Wil jij alle games mét tickets kunnen spelen dan is dit iets voor jou! 1 uur lang* kun je je skills inzetten om zoveel mogelijk tickets te verzamelen of punten te scoren. Ook hier speel je met onze speciale TIMECARD. Wanneer je deze inlevert na het spelen ontvang je een leuke Game Box Goodie of een Frozen Fanta.
 

*Maximaal 2 keer per speelveld.

Meer over dit arrangement
50% Korting

Little gamer event

€ 25,00 VANAF € 12,50

Speciaal voor de nog niet zo behendige jonge gamers is er het Little Gamer Event. Op woensdagmiddag en zaterdagochtend kunnen kids tot en met 12 jaar kennismaken met de uitdagende spellen van The Gamebox. Een heel uur lang en tegen een vast tarief. Plezier gegarandeerd! 

Meer over dit arrangement
50% Korting

Gift for Little gamers

COMING SOON!
€ 24,95

Leuk om cadeau te geven aan little gamers tot en met 12 jaar! Één uur lang ongelimiteerd gamen met een biosscoopkaartje, een Frozen Fanta én minimaal 750 tickets!

Meer over deze gift

Ultimate Date night

COMING SOON!

Vanaf € 15 opwaarderen

We hebben voor jou de ULTIME DATE NIGHT! Waardeer je playcard voor minimaal € 15 op en krijg er voor € 10 extra een Frozen Fanta EN een bioscoopkaartje* bij!

*Geldig van maandag t/m donderdag.

Meer over de DATE NIGHT