Ook Gamen voor de allerkleinsten!

Little Gamer Arrangement

Vernieuwd

Speciaal voor de nog niet zo behendige, jonge gamers is er het Little Gamer Arrangement. Hier kunnen kids tot en met 13 jaar, onder begeleiding, kennismaken met de uitdagende spellen van The Game Box. Met een reguliere PLAYCARD waar tegoed op staat, is hun plezier vaak van korte duur, daarom bieden wij arrangement tegen een vast tarief. Plezier gegarandeerd!

 

Terwijl je gezellig toekijkt met een lekker drankje, gaat jouw gamer-in-de-dop helemaal los met de super leuke spellen van The Game Box. Spellen die niet geschikt zijn voor jonge gamers zijn automatisch uitgesloten binnen dit arrangement en te herkennen aan de 18+ sticker. Het Little Gamer Arrangement is inclusief een vastgesteld aantal tickets. Omdat de kleine gamers nog niet zo behendig zijn, willen wij niet dat ze teleurgesteld worden. Met dit arrangement ontvangen de gamers een vast ticket aantal van 500, 750 of 1000 tickets. Zo gaan ze altijd met een leuke prijs naar huis!

Kosten

Voor €11,95 geniet je kind één uur lang van onze toffe games en kan er altijd een mooie prijs gekozen worden om mee naar huis te nemen. Wil jij je tickets doorsparen? Dat kan natuurlijk ook!

Registreer je PLAYCARD en bekijk onze webshop met te gekke prijzen.

Het Little Gamer Arrangement wordt aangeboden exclusief €1,50 voor een nieuwe PLAYCARD. Heb je al een eigen PLAYCARD? Dan kun je dit arrangement hierop laten zetten.

Let's party!

VERNIEUWD CONCEPT!

Ben jij bijna jarig? Kom dan gamen met je vrienden en maak er een Game Box Party van!

Voor €14,95 kan er een uur lang naar hartenlust gespeeld worden en ontvangt iedereen een goodiebag.

De jarige VIP van deze party krijgt van ons een SPECIAL GAME BOX GIFT.

Trakteer je gamebudidies op een ijskoude Frozen Fanta! Verkrijgbaar vanaf € 2,95 in maarliefst vier smaken.

Boek hier jouw kidsparty!
Voorwaarden
  • 1 uur gamen is inclusief 500 tickets
  • 1,5 uur gamen is inclusief 750 tickets
  • 2 uur gamen is inclusief 1000 tickets
  • Het ticket aantal is een vast aantal. Kinderen kunnen niet meer of minder tickets winnen dan het aangegeven aantal tickets.
  • Exclusief €1,50 voor een nieuwe playcard
  • Voor kinderen t/m 13 jaar
  • Ongelimiteerd spelen op automaten met uitzondering van de 18+ of automaten met fysieke uitkeer.
  • Heb je vragen over of opmerkingen over de voorwaarden? Vraag een van onze medewerkers of stuur een email naar info@thegamebox.nl

 

Bekijk alle arrangementen

prijsoverzicht

1 uur gamen niet genoeg? Verleng je arrangement met 30 minuten of kies voor 2 uur gamen! Extra speeltijd betekend ook extra tickets:

60 minuten 500 tickets € 11,95
90 minuten 750 tickets € 16,95
120 minuten 1000 tickets

€ 21,95

Deze prijzen zijn exclusief de eenmalige aanschaf van een PLAYCARD. Het ticket aantal is een vast aantal. Kinderen kunnen niet meer of minder tickets winnen dan het aangegeven ticket aantal.

Gift for Little Gamers

Dit arrangement is ook beschikbaar als cadeaubon! Geef je zoon, dochter, neefje, nichtje of beste vriend een Little Gamer Arrangement cadeau. 

Kidsproof.nl