Ook Gamen voor de allerkleinsten!

Little Gamer Arrangement

Speciaal voor de nog niet zo behendige, jonge gamers is er het Little Gamer Arrangement. Hier kunnen kids tot en met 12 jaar kennismaken met de uitdagende spellen van The Game Box onder begeleiding. Met een reguliere PLAYCARD waar tegoed op staat, is hun plezier vaak van korte duur, daarom bieden wij vanaf nu een heel uur lang gamen tegen een vast tarief. Plezier gegarandeerd!

 

Terwijl je gezellig toekijkt met een lekker drankje, gaat jouw gamer-in-de-dop helemaal los met de super leuke spellen van The Game Box. Het Little Gamer Arrangement is inclusief het winnen van tickets. Omdat de kleine gamers nog niet zo behendig zijn, willen wij niet dat ze teleurgesteld worden, daarom zorgen wij ervoor dat hun gewonnen tickets worden aangevuld tot 750. Zo gaan ze altijd met een leuke prijs naar huis! De prijs van dit arrangement is al verkrijgbaar vanaf €12,50 per kind exclusief €1,50 voor een nieuwe PLAYCARD. Heb je al een eigen PLAYCARD? Dan kun je dit arrangement hierop laten zetten.

Kosten

Het Little Gamer Arrangement kost €14,95 per kind exclusief €1,50 voor een nieuwe PLAYCARD.  Heb je al een eigen PLAYCARD? Dan kun je dit arrangement hierop laten zetten. Ben je met 2 kinderen of meer? Dan krijg je korting! Scroll door naar het kopje 'Groepskorting' voor een actueel overzicht van onze prijzen. 

Voor dit bedrag geniet je kind één uur lang van onze toffe games en kan er altijd een mooie prijs gekozen worden om mee naar huis te nemen. Wil jij je tickets doorsparen? Dat kan natuurlijk ook!

Nu tegen een gereduceerd tarief

Bezoek het Little Gamer Arrangement dit jaar nog tegen een gereduceerd tarief: nu verkrijgbaar vanaf €12,50* in plaats van €25,-.

*prijs van €12,50 per kind is geldig bij 5 kinderen of meer. Zie kopje Tarieven voor een actueel overzicht van de geldende tarieven.

 

kortin-50.svg

Kom naar ons Little Gamer Event en ontmoet Mario, Luigi en Yoshi!

Apart van het Little Gamer Arrangement vindt regelmatig het Little Gamer Event plaats. Hierbij pakken we groots uit voor de Little Gamers. Een actuele agenda volgt spoedig.

Voorwaarden
  • 1 uur  gamen inclusief minimaal 750 tickets
  • Exclusief € 1,50 voor een nieuwe PLAYCARD
  • Voor kinderen t/m 12 jaar
  • Ongelimiteerd spelen op alle automaten met uitzondering van Coinpushers en Vendingmachines (18+). Vraag onze medewerkers voor een actueel overzicht, dit verschilt per vestiging.
  • Tussen iedere game zit een timebreak van 60 seconden
  • Dit arrangement is op dit moment enkel bij de kassa verkrijgbaar
  • Heb je vragen of opmerkingen over de actievoorwaarden? Laat ons dit weten door een email te sturen naar info@thegamebox.nl

Bekijk alle arrangementen

Groepskorting

Neem je broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes mee? Dan kunnen wij je een leuke korting geven. Hoe meer kinderen, hoe groter de korting. Al vanaf het tweede kind ontvang je korting op de eventprijs. 

Prijs per kind bij 1 kind € 14,95 per kind
Prijs per kind bij 2 kinderen € 14,50 per kind
Prijs per kind bij 3 kinderen € 14,00 per kind
Prijs per kind bij 4 kinderen € 13,00 per kind
Prijs per kind bij 5 kinderen € 12,50 per kind

Gift for Little Gamers

Leuk om cadeau te geven!

Kidsproof.nl