fight for your right to party!

Kies jouw eigen Party and play the games

The Game Box heeft speciaal voor iedereen die iets te vieren heeft interessante PARTY arrangementen samengesteld. Pick your party & start the fun!

Kids Party

€ 25 TIJDELIJK € 12,50 PER KIND

Ben je jarig? Kom dan naar The Game Box voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes kun je een uur lang gamen en tickets verzamelen voor een vaste prijs! Speciaal voor de jarige versieren wij de locatie, is het mogelijk om Mario, Luigi of Joshi te ontmoeten en bieden wij lekkere versnaperingen aan voor de feestvierders.

Meer over de Kids Party

Grown up party

COMING SOON!

Al vanaf € 12,50 per persoon

Vanaf je 14e verjaardag hoor je niet meer bij de Little Gamers. Als fanatieke gamer is de Grown Up Party dan helemaal jouw ding. Game samen met je vrienden 1 uur lang MET of ZONDER tickets. It's all up to you! Dit arrangement is al vanaf 5 personen te boeken.

Meer over de Grown up party

It’s your birthday

COMING SOON!

Gratis

Join the Birthday Club! Door jouw playcard te registreren ontvang je op je verjaardag een speciale GIFT VOUCHER van ons.

Registreer jouw Playcard

Business Party

Vanaf 10 personen

Kies voor een OUT OF THE BOX bedrijsfeest bij The Game Box! Speel samen met je collega's op de allernieuwste games, test je behendigheid en daag elkaar uit!

Meer over de Business Party