Werken bij The Game Box in Apeldoorn

Level up your job! Op zoek naar een bijbaan of juist meer uitdaging? Solliciteer bij ons!

CREW

ASSISTENT MANAGER


The Game Box

Ultimate Fun Experience in Apeldoorn

In hartje centrum aan het Caterplein ligt The Game Box Apeldoorn. Op meer dan 50 games beleef je hier de Ultimate Fun Experience. 

Bij The Game Box bieden we een uitgebreid assortiment aan games en arrangementen die perfect zijn voor iedere soort gamer. Of je nu een single player bent, een ouder die een leuk uitje zoekt voor de kinderen, of op zoek bent naar een geweldige groepsactiviteit voor maximaal 100 personen, bij ons zit je goed!

Ons Aanbod:

  • Uitgebreid Assortiment: Ontdek de nieuwste en populairste games op de markt. Van spannende avonturen en sportgames tot strategische uitdagingen en klassiekers, we hebben iets voor iedere gamer.
  • Voor Iedereen: Bij The Game Box hebben we iets voor elke leeftijd en elke voorkeur. Volwassenen, kinderen, single players en grote groepen kunnen allemaal genieten van onze topklasse gaming-ervaringen.
  • Gamen voor een Vaste Prijs: Profiteer van onze speciale arrangementen waarmee je één uur kunt gamen voor een vaste prijs. Ideaal voor een kort maar krachtig avontuur of een snelle competitieve uitdaging. Speel je liever met losse credits? Dan kan dit al vanaf 5 euro excl. playcardkosten.
  • Groepsarrangementen: Organiseer een onvergetelijk evenement voor groepen tot wel 100 personen. Perfect voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden.

♿ Rolstoeltoegankelijk

Frozen Fanta voor €3,99 €2,99!

Waardeer jouw PLAYCARD op met €19,99 of een arrangement en krijg korting op je Frozen Fanta! 

actie-label.svg
Toon je kracht op onze Boxer!
Speel meer dan 50 games!

Openingstijden zomervakantie

Maandag

12:00 - 21:00

Dinsdag 12:00 - 21:00
Woensdag 12:00 - 21:00
Donderdag 12:00 - 23:00
Vrijdag 12:00 - 00:00
Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag

11:00 - 21:00 

The Game Box Apeldoorn

Plan je route

Dit is The Game Box Apeldoorn

Werken bij The Game Box in Apeldoorn

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste PLAYGUIDES.

Ben jij op zoek naar een super FLEXIBELE bijbaan waarbij je je eigen uren kunt bepalen? Vul dan het contactformulier in op de pagina WERKEN!